Onderhoud

De sieraden op onze webshop zijn met veel liefde voor jullie uitgezocht en daarom is het ook belangrijk om deze met zorg te behandelen. Lees hieronder de tips en trucs: 

 Draag de sieraden niet tijdens het douchen of zwemmen. Door het water en het chloor kan het sieraad gaan verkleuren.
♥ Vermijd ook het gebruik van parfum en andere olieën en lotions op het sieraad. ​
♥ Tijdens het sporten, schoonmaken en slapen is het verstandig om het sieraad af te doen.
♥ De sieraden kunnen ook verkleuren door de zuurgraad van je huid. De zuurgraad verschilt per persoon. Hoe hoger de zuurgraad, hoe groter de kans is dat het sieraad verkleurt. Zorg er voor dat je de sieraden af doet vóór het inspannen/zweten.
♥ Het is verstandig om je sieraden op te bergen in een sieradendoos. Zo kunnen de sieraden niet beschadigen en blijven ze langer mooi.

 


 

Ringmaat

Heb je een mooie ring gezien, maar heb je geen idee welke maat je hebt? Je kunt dit zelf opmeten. Dit kan je doen op de volgende manieren:

♥ Binnendiameter van een ring

Om je binnendiamter van je ring te meten heb je een ring nodig die jouw goed past en een liniaal met duidelijke millimeters. Plaats de ring op de liniaal. Leg de binnenzijde van de ring op de liniaal bij 0 cm en lees aan de andere binnenzijde het aantal millimeters af. Dit is de binnendiameter van een ring en dit staat gelijk aan je ringmaat!

♥ Omtrek van je vinger
De omtrek van jouw vinger kan je opmeten met een stuk touw of lint en een liniaal met duidelijke millimeters. Wikkel het touw of lint om je vinger en knip het af waar het samen komt. Meet dit stuk touw of lint op de liniaal in millimeters. De lengte van het stuk touw of lint is de omtrek van de ringmaat die je nodig hebt.


 

© 2018 - 2021 Wander Jewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel